В Росії дефіцит власних студентів збираються компенсувати випускниками шкіл з окупованої частини Херсонщини

24 Січня 2024, 15:46
На випускників шкіл окупованої Херсонщини чекає подарунок з підступом 1411
На випускників шкіл окупованої Херсонщини чекає подарунок з підступом

Підлітки, що закінчать школи на окупованій Херсонщині, отримали несподівану поблажку від окупантів. Втім, не треба забувати: Росія не робить того, що не приносить їй зиску.

Як вдалося дізнатися журналістам Район.Каховка з колаборантських медіа, учні 11-х класів, що закінчать школи навесні 2024 року, матимуть можливість отримати атестати, не складаючи при цьому екзамени. Однак, щонайменше проміжну атестацію з російської мови та математики їм пройти доведеться. А, можливо, і отримати потрібні бали з інших дисциплін за окупантськими зразками, аби вступити до вищих навчальних закладів.

Насправді російські «освітяни» прорахували все на кілька кроків вперед. Вже очевидно, що держава-агресор все більш активно долучає до війни проти України власну молодь, так чи інакше відрізаючи їм шляхи до отримання вищої освіти. А заміна буде потрібна, тим більше, що з мешканців окупованих територій України таким чином і останні гроші видурити можна.

Читайте також:

На окупованій частині Херсонського району провели пропагандистські заходи, присвячені російському святу.

«Уповноважена з прав дітей» на окупованій частині Херсонщини звинувачує в освітніх проблемах нелояльних до Росії батьків учнів.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024