Окупанти не знають, що робити з окупованими територіями України, і застосовують для пояснень «експертів» з країн ОДКБ

27 Листопада 2023, 16:41
Даніяр Ашимбаєв — псевдополітолог 2273
Даніяр Ашимбаєв — псевдополітолог

Російські окупанти вже не знають, що робити з окупованими територіями України, і як це все пояснити. Мало їм власних пропагандистів, так вони ще й «експертів» з інших держав — членів ОДКБ долучають.

Скажімо, журналістам Район.Каховка через окупаційні джерела вдалося дізнатися думку політолога з Казахстану Даніяра Ашимбаєва, який традиційно підтримує Росію в будь-яких питаннях. «Експерт» зауважив, що РФ поки не може через низку змінних факторів реалізувати ані план з конфедеративного устрою України, ані розділ територій як заділ для можливих майбутніх перемовин. Найцікавіше, що одним із вирішальних факторів «запрошений гість» вважає вибори в США, які для Москви складаються останніми роками не найкращим чином — навіть тут окупанти все ще залежні від Заходу.

Подібні заяви виглядають як мінімум дещо недолуго на фоні того, що сам Казахстан вже не приховує зміни політичного курсу з орієнтацією подалі від Кремля. Президент країни Касим-Жомарт Токаєв вже неодноразово презирливо загравав з Владіміром Путіним навіть на його території. А вихід з ОДКБ вже є лише питанням часу.

 

Читайте також:

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024