Деталі «дня ВДВ» у Новій Каховці: без купання у фонтанах, але з п’яними російськими солдатами

04 Серпня 2023, 09:25
Деталі «дня ВДВ» у Новій Каховці: без купання у фонтанах, але з  п’яними російськими солдатами 136
Деталі «дня ВДВ» у Новій Каховці: без купання у фонтанах, але з п’яними російськими солдатами

2 серпня російські окупанти та їх місцеві посіпаки в захопленій країною-агресором Новій Каховці  влаштували «автопробіг» на честь дня десантника РФ.

Подробиці цього «свята» повідомляє видання Novakahovka.city

Так званий «автопробіг» складався з десяти автомобілів, в якому половина з українськими номерами. Вони їхали з Сокола, але на шляху, крім російських вояків, більше ніхто їх не вітав. Проїхали по порожніх вулицях. Це було приблизно о 12:00, коли люди вже скупилися на ринку і повернулися додому.

В одній з машин жіночка вилізла з вікна і махала прапором. Кілька разів посигналили. Жодного музичного супроводу не було. Мабуть, боялися «відповіді» місцевих партизанів. Тому рухалися напрочуд швидко і довше ніж на 5 хвилин ніде не зупинялися.

Зате п'яних військових було багато. Деякі з них, напідпитку чіплялися до перехожих. Місцеві намагалися обходити їх подалі, бо за півтора року окупації вже вивчили їхню «поведінку».

При цьому на вулицях не було видно військової поліції. Чи поліцейські взяли вихідний, чи ще якась причина - не зрозуміло. Традиційного купання в фонтанах не було, бо фонтани вже другий рік не працюють. І взагалі «свято» пройшло майже непомітно.

Напередодні  видання Район.Каховка повідомляло про те, що в  окупованій Новій Каховці колаборанти провели автопробіг.

Такі дії учасників цього заходу підпадають під дію статті111-1 Кримінального кодексу України.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024